Geef licht aan de mensen in Iran

project, human rights in Iran, mensenrechten

REDDING VAN HET LEVEN VAN GEARRESTEERDEN TIJDENS DE BURGERPROTESTEN VAN 2019 EN 2020 MET RISICO OP MARTELING EN UITVOERING

 Een jaar na de nationale protesten in november 2019 en januari 2020 in Iran, waarbij meer dan 1.500 vreedzame demonstranten werden gedood en meer dan 12.000 mensen werden gearresteerd, zit een groot aantal van de gearresteerden nog steeds in de gevangenissen van de moellah-dictatuur. Zij lopen het risico op foltering en executie. Daarom zet de Stichting van de Familieleden haar campagne om de executie en marteling van gevangenen te stoppen voort.

 

Het doel van deze campagne is om de levens te redden van degenen die zijn gearresteerd tijdens de burgerprotesten van 2019 en 2020 en om een nieuw bloedbad te voorkomen, vergelijkbaar met het bloedbad van 30.000 politieke gevangenen in 1988 in de gevangenissen van de religieuze dictatuur in Iran. Dankzij onze positieve ervaring en de financiële steun van verdedigers van mensenrechten en vrede, waren we in staat om soortgelijke campagnes met groot succes uit te voeren en de levens te redden van duizenden mensenrechtenactivisten, gevangenen en dissidenten die in Iran met een bloedbad bedreigd werden. 

die zijn gearresteerd tijdens de burgerprotesten van 2019 en 2020 en om een nieuw bloedbad te voorkomen, vergelijkbaar met het bloedbad van 30.000 politiek gebeurde in 1988 in het incident van de religieuze dictatuur in Iran. Dankzij onze ervaring en de financiële steun van verdedigers van mensenrechte en vrede, waren we in de staat om positieve campagnes met groot succes uit te voeren en de levens te rode van mensenrechtenactivisten, vroegere en dissidenten die in Iran ondervraagd worden met een bloedbad. Deze campagne werd met grote inspanningen uitgevoerd door onze Stichting en met de hulp van toenemende internationale druk op het mullah-regime in Iran en veel public relations-werk,In de huidige crisissituatie in Iran als gevolg van de verspreiding van de coronapandemie en de vreselijke hygiënische omstandigheden in de gevangenissen in Iran, is deze campagne van bijzonder belang en belang voor het redden van mensenlevens.

In deze context vragen wij u allen om uw steun en hulp om de levens van de gevangengenomen mensenrechtenactivisten in de gevangenissen in Iran te redden.

Jetzt Spenden

Doneer veilig en versleuteld online

·       ING bank: NL76INGB0003012442

 

WIJ ZEGGEN NEE TEGEN SCHENDINGEN VAN MENSENRECHTEN IN IRAN!

Nahid Dashiri  : voorzitter