Studenten

Vrouwelijke scholieren worden slachtoffer van vergiftiging bij start schoolsemester in Iran

Vrouwelijke scholieren worden slachtoffer van vergiftiging bij start schoolsemester in Iran

Het hoofd van de poliklinische spoedeisende hulp in Oost Azerbaijan rapporteerde de vergiftiging van 20 leerlingen van een meisjesschool in het Baghmisheh district van Tabriz. Deze leerlingen kregen ademnood op dinsdag 4 april 2023 en werden overgebracht naar het Sina ziekenhuis.

Bij een ander incident op de eerste dag van het nieuwe semester werden vijf vrouwelijke leerlingen in Naqadeh, West Azerbaijan, eveneens slachtoffer van  vergiftiging.

Chemische vergiftiging brengt veiligheid Iraanse studenten in gevaar

Chemische vergiftiging brengt veiligheid Iraanse studenten in gevaar

De Noor School of Art in Qom was op 30 november 2023 voor het eerst het doelwit van een chemische aanval. Sinds woensdag 1 maart 2023 zijn deze chemische aanvallen exponentieel toegenomen, met aanvallen die zich op zaterdag 4 maart tot 100 scholen en op zondag 5 maart tot 100 steden hebben uitgebreid. Op maandag 6 maart bereikten de aanvallen alle delen van Iran, waaronder veel achterstandsgebieden die nauwelijks op de kaart te vinden zijn.

Iraanse kinderen in Sistan en Baluchestan recht op onderwijs ontzegd

school in sistan-baluchestan, Iran

27maart 2022

Scholen in Sistan en Baluchestan

In de meeste landen over de hele wereld legt de regering speciale nadruk op hun onderwijssysteem en maakt ze korte- en langetermijnplannen om ervoor te zorgen dat hun onderwijssysteem profiteert van alle beschikbare technologische middelen. In deze landen is het onderwijssysteem verantwoordelijk voor en gericht op het opleiden en trainen van de volgende generaties, die voorbestemd zijn om in de nabije toekomst het roer van de natie over te nemen.

Pagina's